El somni de la Mia – Marta R. Costa-Jussà i M. J. Bausá

Novel·la de ciència-ficció i aventures a partir de 12 anys que ens obre una finestra al que ja és una realitat avui, la intel·ligència artificial.

Si has llegit i t’ha agradat La porta dels tres panys (trilogia), és molt possible que t’agradi aquesta novel·la plena d’aventures, fantasia, ciència i tecnologia.

Amb il·lustracions en blanc i negre.

SINOPSI D’EL SOMNI DE LA MIA extreta de la web de grup62

Les vacances comencen amb una gran notícia per a en Jan, un noi de catorze anys aficionat a les matemàtiques. Ha sigut acceptat en l’exclusiu curs d’estiu d’Exya, el centre d’Intel·ligència Artificial més important del món!

Allà descobrirà miracles tecnològics que freguen la màgia i coneixerà els altres alumnes, entre els quals destaca la Laura, una intrèpida programadora de la seva mateixa edat amb una gran facilitat per ficar-se en embolics.

Una nit, per error, tots dos activen un experiment secret i són teleportats a l’interior del món virtual de la Intel·ligència Artificial!

Al costat del despistat Mat i la valenta Wav, dos vectors dels quals es fan amics, recorren La Facultat, el lloc on els vectors assisteixen a durs entrenaments amb dades i algoritmes per formar part de les millors aplicacions.

Però un sinistre malvat que prové del món real amenaça amb dominar les criatures que habiten aquest meravellós món virtual. I qui domini la IA dominarà el món.

Podran els nostres amics resoldre el tenebrós misteri? S’haurà trencat per sempre l’equilibri entre éssers humans i màquines? La humanitat està preparada per a una Superintel·ligència Artificial?

  • ISBN: 9788413894881
  • Publicat: juny 2023
  • Dimensions: 15 x 21 cm
  • 350 pàgines
  • Format: Rústica
  • Edita: Estrella Polar
  • Gènere: Novel·la juvenil